Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε μία έγκυο εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς στην Νότια Καραλίνα των ΗΠΑ, όταν διαπίστωσε πως μία γενναιόδωρη πελάτισσά, της είχε αφήσει φιλοδώρημα ύψους 1.000 δολαρίων, ενώ το κόστος της εργασίας της ήταν μόλις 33 δολάρια.

Η 24χρονη Μπριάνα Τέρνερ, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε πως η συγκεκριμένη ημέρα στη δουλειά ήταν μία από τις δυσκολότερες, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν κλήθηκε να φτιάξει τα νύχια μίας γυναίκας λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο της επιχείρησης.

Η Μπριάνα, αν κι εξαντλημένη, αποφάσισε να εξυπηρετήσει την γυναίκα, με την οποία άρχισε να κουβεντιάζει για διάφορα θέματα.

Όταν η κουβέντα πήγε στην προσωπική τους ζωή, η αισθητικός αποκάλυψε στην πελάτισσά της τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετώπιζε αλλά και την ανασφάλειά της για το αν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του εμβρύου που κυοφορούσε.

Λίγο αργότερα, η άγνωστη γυναίκα αποχώρησε από το ινστιτούτο ομορφιάς, αφήνοντας όμως πίσω της ένα δώρο αξίας 1.000 δολαρίων για την εργαζόμενη, η οποία και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν άκουσε ότι το φιλοδώρημα της γενναιόδωρης γυναίκας για υπηρεσίες αξίας 33 δολαρίων, ανερχόταν στα 1.000 δολάρια.

Η Τέρνερ έμεινε με το στόμα ανοιχτό, δηλώνοντας πως η γενναιοδωρία της άγνωστης γυναίκας θα της μείνει αξέχαστη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το γερό φιλοδώρημα που έλαβε θα ξοδευτεί ολόκληρο για την αγορά των απαραίτητων για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

*Διαβάσαμε την είδηση στο gazzetta.gr