Γράφει η Έφη Φωτεινού

Μια νέα, καινοτόμα υπηρεσία από την εταιρία «Ταξί με παιδικό κάθισμα», ήρθε να λύσει τα χέρια των απανταχού μαμάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που δεν ξέρουν να οδηγούν ή δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο!

Η εταιρία που δραστηριοποιείται τους τελευταίους επτά μήνες σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύσουσα, έχει στην κατοχή της μια σειρά από παιδικά καθίσματα κι εκτελεί δρομολόγια αποκλειστικά για μεταφορά μητέρων μαζί με τα παιδιά τους, κατόπιν ραντεβού.

Η εταιρία «Ταξί με παιδικό κάθισμα», καλύπτει το κενό από τις ελλιπείς υποδομές σε δρόμους και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέες μητέρες να μετακινούνται με τα μωρά τους με ασφάλεια κι άνεση και να φτάνουν στον προορισμό τους χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο πελάτης (η μητέρα) κλείνει το ραντεβού κι ενημερώνει εξ αρχής για το βάρος και την ηλικία του παιδιού, ώστε να τοποθετηθεί το κατάλληλο γι’ αυτό, παιδικό καθισματάκι στο όχημα.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος της εταιρείας έρχεται σε επικοινωνία με τη μητέρα για να την ενημερώσει για την ώρα άφιξης, καθώς επίσης και να τη ρωτήσει εάν χρειάζεται βοήθεια με το καρότσι και τυχόν αποσκευές που θα πάρει μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής «παίζει» μουσική της επιλογής του πελάτη και προσφέρονται δωρεάν, νερό κι αναψυκτικά, καθώς επίσης κάποιο παιχνιδάκι ή ακόμη και tablet με κινούμενα σχέδια, για ν’ απασχοληθεί το παιδί, έπειτα από συνεννόηση με τη μητέρα. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ότι πραγματοποιούνται στάσεις για θηλασμό.

Ανάλογα με τη διάρκεια της διαδρομής, υπάρχει επίσης η δυνατότητα (δωρεάν) προβολής ταινιών, καθώς και παροχή WiFi για πρόσβαση στο Διαδίκτυο και φορτιστές κάθε τύπου κινητού τηλεφώνου.

Μετά το τέλος της διαδρομής, το παιδικο κάθισμα επιστρέφεται κι απολυμαίνεται με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, προκειμένου να είναι έτοιμο για την επόμενη διαδρομή.

Το κόστος του ραντεβού, που περιλαμβάνει στην τιμή και το παιδικό κάθισμα, ανέρχεται στα 5 ευρώ και το κόστος της διαδρομής, υπολογίζεται βάσει ταξιμέτρου. Να σημειωθεί ότι υπάρχει κι η δυνατότητα επιλογής πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας & PayPal.

Οι ενδιαφερόμενες μαμάδες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα: 2152157939, 694 474 7084 ή και να επισκεφθούν τη σελίδα της εταιρίας στο facebookhttps://www.facebook.com/taxiwithbabyseat/

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.eleftherostypos.gr

*Η Έφη Φωτεινού είναι blogger και μπορείς να τη διαβάζεις και στο www.nouazetamefountouki.gr