Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Η Lamiyah Jabbar είναι μία οδηγός Uber που συνάντησε, λίγες μέρες πριν, την επιβάτη Diane και στη διάρκεια της διαδρομής, εκείνη της διηγήθηκε τον αγώνα που έδινε καθημερινά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

«Σε όλη τη διάρκεια της κούρσας, μιλούσε για το πώς φροντίζει τα εγγόνια της και πως δεν της έμεναν χρήματα για ν’ αγοράσει κάτι για εκείνη, αλλά ανυπομονούσε να έρθουν τα Χριστούγεννα όπου θα μπορούσε τελικά να αγοράσει νέα ρούχα» δήλωσε η Lamiyah.

 Η Diane μπορεί να έφτασε στον προορισμό της και να συνέχισε να εργάζεται για τα προς το ζην στο κατάστημα φαστ φουντ που δουλεύει, αλλά από τη σκέψη της Lamiyah η φράση αυτή της γυναίκας δεν έφευγε εύκολα. Έτσι, κατευθύνθηκε αμέσως σ’ ένα κατάστημα κι αγόρασε ένα φόρεμα και μία προπληρωμένη δωροκάρτα των 50 δολαρίων, με σκοπό να προσφέρει στη Diane λίγη χαρά, αφού δε θα ήταν αναγκασμένη να περιμένει μήνες ολόκληρους για ν’ αποκτήσει νέα ρούχα.

«Φανταστείτε να πρέπει να περιμένετε ως τα Χριστούγεννα για να αποκτήσετε ένα φόρεμα για την εκκλησία, μια ρόμπα κι ένα ζευγάρι παπούτσια. Θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα, αλλά δεν είναι. Γιατί να μην βοηθήσουμε κάποιον αν το μπορούμε;» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Lamiyah Jabbar κι έγινε ένας ακόμη άνθρωπος που η πράξη του σκόρπισε καλοσύνη στον κόσμο μας.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com