Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Οι άνθρωποι που χαμογελούν συνέχεια έχουν την τάση να προκαλούν ένα συναίσθημα χαράς στους ανθρώπους γύρω τους και γίνονται πολύ αγαπητοί. Η Μισέλ Μπούζμαν απλά δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει.

Η Μισέλ εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα πολυσύχναστο εστιατόριο στην Ουάσινγκτον εδώ και 20 χρόνια και δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελάει, όταν σερβίρει το φαγητό στους πελάτες της.  Χάρη σε αυτό το χαμόγελο πήρε πουρμπουάρ 3.000 δολάρια!

«Σε ευχαριστούμε που χαμογελάς. Δουλεύεις σκληρά κι η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη κατάσταση», έγραφε το σημείωμα των ανθρώπων που της άφησαν το πουρμπουάρ, σύμφωνα με το TODAY. Επίσης, το σημείωμα ανέφερε ότι καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για κάποιον καλό σκοπό.

«Το κατάλαβα όταν ένας συνάδελφος μου είπε «Το ξέρεις ότι πήρες πουρμπουάρ 3.000 δολάρια;» Κοίταζα το σημείωμα άφωνη», δήλωσε η 50χρονη Μισέλ.

Το ζευγάρι που άφησε αυτό το γενναιόδωρο φιλοδώρημα θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Η Μισέλ αποφάσισε να μοιραστεί το πουρμπουάρ που της άφησαν με τους συναδέλφους της. Με το ποσό που της έμεινε, θα πάρει δώρα στα εγγόνια της και θα φυλάξει μερικά για ένα ταξίδι στην Ιρλανδία που θέλει να κάνει.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.tilestwra.com