Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Πολλές φορές, όταν έχεις κύρος κι ένα είδος «εξουσίας» αξίζει να το χρησιμοποιείς για να προσφέρεις και να βοηθάς τους συνανθρώπους σου. Ένας αστυνομικός, λοιπόν, στο North Bend, του Όρεγκον φρόντισε να ομορφύνει τη μέρα ενός μικρού αγοριού επιστρέφοντας του το «κλεμμένο» του φυτό.

Η μητέρα του μικρού αγοριού, η Bailee Pultz, δημοσίευσε την ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχαριστώντας το Αστυνομικό Τμήμα του North Bend. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση ανέφερε τα εξής:

«Πριν δύο νύχτες, κάποιος έκλεψε το φυτό πιπεριού του αυτιστικού 4χρονου γιου μου το οποίο το είχε μεγαλώσει μόνος του κι ήταν υπερήφανος γι’ αυτό. Ήταν πολύ λυπημένος εξαιτίας αυτού κι ένα βράδυ πριν πέσει για ύπνο μας είπε «Μαμά, μπαμπά μην ανησυχείτε, οι αστυνομικοί θα το βρουν και θα μας το φέρουν πίσω». Ένας γείτονας, λοιπόν, αγόρασε ένα ίδιο φυτό πιπεριού και μετά από 5 – 10 λεπτά ένας αστυνομικός κατέφθασε στον γιο μου, κρατώντας το στα χέρια του. Ήταν τόσο χαρούμενος κι ευχαρίστησε τον αστυνομικό που μεγάλωσε τόσο πολύ το φυτό του καθώς το δικό του ήταν μικροσκοπικό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Αστυνομικό Τμήμα του North Bend που ομόρφυνε τη μέρα του γιου μου!»

Στη φωτογραφία θα δείτε τη στιγμή που ο μικρός παραλαμβάνει το φυτό του που αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα! 

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com